УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Ноябрь » 16

НАК "Нафтогаз України" визнала переможцем тендеру із закупівлі двох бурових установок компанію Keppel FELS Limited (Сінгапур), а ціна пропозиції становить 1,226 млрд доларів.

Відповідне засідання комітету з конкурсних торгів компанії відбулося 16 листопада за участю заступника голови правління компанії Вадима Чупруна, йдеться у повідомленні "Нафтогазу".

"Keppel FELS Limited повинна побудувати для "Нафтогазу" дві напівпогружні платформи, які будуть укомплектовані усім необхідним обладнанням для буріння свердловин на глибинах моря до 1000 м. Умовами документації конкурсних торгів передбачено термін поставки установок не пізніше 31 грудня 2014 року", - сказано у повідомленні.

За дани ... Читать дальше »

Просмотров: 547 | Добавил: AdvoKat | Дата: 16.11.2012 | Комментарии (0)

Нацбанк допускає ініціювання введення податку на готівкові валютообмінні операції фізичних осіб.

Про це повідомила директор генерального департаменту грошово-кредитної політики НБУ Олена Щербакова, передають "Українські новини".

"(Дана) норма обговорюється", - сказала вона.

Щербакова уточнила, що в разі введення такого податку він буде сплачуватися з операцій продажу готівкової інвалюти.

"Не з купівлі, а з продажу (готівкової інвалюти)", - сказала вона.

НБУ вивчає експертні відгуки і оцінки щодо можливого введення даної норми.

"Європа застосовує класичні рецепти - вони не спрацьовують. Америка застосовує класичні рецепти - вони не спрацьовують. Мені здається, що можливі різні варіанти. Спрацює - добре. Потрібно провести розрахунки, подивитися. Ця норма зацікавила експертне середовище", - сказала Щербакова.

За неофіційною інформацією, ставка такого податку може становити 15%.

Як повідомлялося, ... Читать дальше »

Просмотров: 519 | Добавил: AdvoKat | Дата: 16.11.2012 | Комментарии (0)

Президентська резиденція "Синьогора" в селі Гута на Прикарпатті

Головне управління регіонального розвитку та будівництва Івано-Франківської облдержадміністрації 14 листопада уклало угоду з ТОВ «УНР ПІБ» на реконструкцію павільйону з альтанкою на прибудинковій території гуцульського будинку президентської резиденції «Синьогора» по вул.Зарічній в с.Гута Івано-Франківської області. Вартість угоди склала 23,99 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

... Читать дальше »

Просмотров: 518 | Добавил: AdvoKat | Дата: 16.11.2012 | Комментарии (0)

«Наші Гроші» вітають віце-прем’єра Бориса Колеснікова з черговим бізнес-успіхом. Його компанія «Конті» знову без конкуренції нагодує дітей України новорічними ласощами за сотню мільйонів з державного Фонду соцстраху.

На вулиці «Конті» вже третій рік поспіль під самісінькі новорічні свята перевертається вантажівка з купюрами. Кондитерська імперія віце-прем’єра Бориса Колеснікова (19-е місце в рейтингу мільйонерів «Форбс-Україна», $430 млн) знову без жодної конкуренції отримала підряд від Фон ... Читать дальше »

Просмотров: 556 | Добавил: AdvoKat | Дата: 16.11.2012 | Комментарии (0)