УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Сентябрь » 17

Компанія олігарха Дмитра Фірташа "Газтек" перемогла в приватизаційному конкурсі з продажу 15,9% акцій компанії "Житомиргаз".

"Газтек" заплатив за пакет 16 млн гривень, при початковій ціні у 9,7 млн гривень.

Також на 15,9% акцій "Житомиргазу" претендувало ТОВ ІК "Фінлекс-Інвест", однак після 49 кроків підвищення ціни воно відмовилося від боротьби.

Після цієї купівлі "Газтек" сконцентрував близько 50,93% акцій "Житомиргазу", адже до конкурсу компанії Фірташа належало 35,069% акцій облгазу.

Нагадаємо,13 вересня компанія "Газтек" придбала 26% акцій ПАТ "Тисменицягаз", 10 вересня 25,8% акцій ПАТ "Сумигаз", 7 вересня ... Читать дальше »

Просмотров: 441 | Добавил: AdvoKat | Дата: 17.09.2012 | Комментарии (0)


Залізниця знову щедро лізингує з «прокладкою», «Нафтогаз» дає заробити на своїх облігаціях екс-голові «Укрсіббанку», дороги Прикарпаття, військові вертольоти та коштовний керосин для армії від нардепа-«регіонала», лікарня в Макіївці.

Всього з 10 по 14 вересня в «Віснику державних закупівель» опубліковано оголошення про результати торгів на загальну суму 4,52 млрд грн. З цієї суми по десяти найбільших тендерах пройшло 3,11 млрд грн. До таблиці не включено дані щодо закупівлі електроенергії, газу для опалення та інших комунальних послуг.

Топ-10 закупівель

... Читать дальше »
Просмотров: 488 | Добавил: AdvoKat | Дата: 17.09.2012 | Комментарии (0)


Клінічна лікарня «Феофанія» Державного управління справами 7 вересня за результатами тендеру уклала угоду з ПрАТ «УМТ» на придбання мультиспірального комп’ютерного томографа вартістю 32,00 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

В обґрунтуванні закупівлі повідомляється, що томограф TSX-301 A/2С AQUILION ONE (640 зрізовий) виробництва фірми «Toshiba» має унікальні можливості.

«Це перший у світі 4D (динамічний об’ємний) комп’ютерний томограф, що не має аналогів на сучасному медичному ринку. Сканування одним обертанням рентгенівської трубки із реконструкцією 640 зрізів забезпечує не лише якісну візуалізацію рівномірно контрастованих артерій, а й адекватну оцінку функції серця протягом одного його скорочення», – йдеться в документі.

... Читать дальше »

Просмотров: 519 | Добавил: AdvoKat | Дата: 17.09.2012 | Комментарии (0)

Державне управління справами 11 вересня за результатами тендеру уклало угоду з ДП «Будівельно-монтажне управління Державного управління справами» на реставрацію та пристосування Маріїнського палацу по вул.Грушевського, 5-а вартістю 166,87 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Ремонт державної резиденції заплановано до кінця 2015 року, коли в Україні мають пройти чергові президентські вибори. На цей рік заплановано виконання приблизно чверті всього обсягу робіт у фінансовому вираженні.

Заплановано реконструкцію інженерних мереж, заміну покрівлі з оцинкованої на нержавіючу сталь. Палац матиме антикризову систему і установку фільтрації, помякшення та ультрофіолетового знезаряження води "Grunbeck” потужністю 11 м3/год.

Передбачено влаштування слухових вікон палацу, реставрація пічних труб, облицювання мармуровими п ... Читать дальше »

Просмотров: 501 | Добавил: AdvoKat | Дата: 17.09.2012 | Комментарии (0)