УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Июнь » 12

Євро-2012 вже набирає обертів. Але спортивне свято, яке мало б слугувати поліпшенню репутації України, перетворюється у іміджеву катастрофу.

За останні тижні у європейських ЗМІ з'явилася маса розгромних матеріалів про Україну. Сюжет про расизм, в якому легендарний захисник збірної Англії Сол Кемпбел попереджає, що звідси можна повернутися в труні, непевно, найкращий приклад.

Але українські можновладці, замість того, щоб всіма силами виправляти ситуацію, дають все більше приводів задуматися про адекватність найбільшої країни Європи.

Справа Юлії Тимошенко та "Межигір'я" Віктора Януковича дало привід іноземцям думати про Україну, як про заповідник корупції та а ... Читать дальше »

Просмотров: 489 | Добавил: AdvoKat | Дата: 12.06.2012 | Комментарии (0)

КК «Київавтодор» 5 червня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл» на реконструкцію проспекту Перемоги в Києві вартістю 418,30 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

З червня 2012 року по грудень 2013 року потрібно відремонтувати дорожнє полотно, 18 підземних переходів, шляхопроводи біля станції метро «Нивки», платформи «Святошин», станції метро «Святошин», на перетині пр. Перемоги з пр. Палладіна, а також міст через р. Нивки та пішохідний міст біля мотелю «Пролісок».

Єдиним конкурентом було одеське ТОВ «Автомагістраль-Південь», яке пропонувало виконати роботи всього на 0,6% дорожче. При цьому в конкурсній документації містились анти конкурентні вимоги щодо обладнання, яке має застосовуватись в роботі. Наприклад, зрізання старого асфальтобетонного покриття має виконуватись за допомогою машини «Wirtgen 2100 DC». Ул ... Читать дальше »

Просмотров: 523 | Добавил: AdvoKat | Дата: 12.06.2012 | Комментарии (0)