УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Май » 18 » Заробіток Януковича на збагаченні вугілля цього року сягнув 300 мільйонів
11:15
Заробіток Януковича на збагаченні вугілля цього року сягнув 300 мільйонів

ДП «Красноармійськвугілля» 11 травня за результатами тендеру уклало угоду з Асоціацією «Фінансових, промислових та торгівельних підприємств «Донбаський Розрахунково-Фінансовий Центр» на послуги зі збагачення рядового вугілля вартістю 18,01 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Вартість збагачення 443 тис тон вугілля шахт Центральна, Родинська і Димитрова становила 40,66 грн/т. Єдиним конкурентом на тендері було ТОВ «Донбас ойл».

На початку 2000-х років асоціація «ДРФЦ» відносилась до сфери впливу народного депутата від Партії регіонів Едуарда Прутника. Також до складу засновників асоціації входило ТОВ «СПС-груп», пов’язане з особами, що брали безпосередню участь у створенні резиденції Віктора Януковича «Межигір’я». Після обрання Януковича президентом України Прутник продав свою долю в вугільному бізнесі.

В  березні 2011 року засновниками асоціації «ДРФЦ» стали ТОВ «ДРФЦ» (99,99% статутного капіталу) та ТОВ «Східна транспортна компанія» (0,01%). Єдиним засновником останньої компанії є Віталій Беляков. Він також є мінорітарним співзасновником ТОВ «ДРФЦ», де 99,99% статутного капіталу належить віргінському офшору «Сароне Холдінгс Лімітед».

Асоціація ДРФЦ володіє вуглезбагачувальними «ЦЗФ «Калінінська», «ЦЗФ «Узлівська». З врахування останньої закупівлі, підприємства з групи ДРФЦ в 2012 році отримали підряди на збагачення вугілля на суму 295,01 млн грн.

НГ

Просмотров: 559 | Добавил: AdvoKat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: