УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Октябрь » 8 » Санаторії ДУСі в Криму та Пущі-Водиці покращать на 5 мільйонів: сонячний водогрій, розбудова басейнів
16:56
Санаторії ДУСі в Криму та Пущі-Водиці покращать на 5 мільйонів: сонячний водогрій, розбудова басейнів
На "Гурзуфский" потратят кучу денег, фото crimee.com.ua

Санаторії Державного управління справами 28 вересня за результатами тендерів уклали угоди на будівельні роботи 4,60 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ДП «Санаторний комплекс «Пуща-Озерна» (Київ, Пуща-Водиця) за 2,50 млн грн. замовив одеському МП ТОВ «Гамалс» роботи з реконструкції та модернізації системи гарячого водопостачання.

Потрібно до 1 листопада встановити вакуумні сонячні колектори, які мають забезпечити гарячою водою корпус лікувально-діагностичного відділення, харчоблок, а також корпуси 1 і 4.

ДП «Санаторій «Південний» (смт.Форос-1, Крим) за 2,10 млн грн. замовив ТОВ «Партнер-Інвест» виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію спорткомплексу. До його складу входять відкриті та закриті басейни з надбудовою кровлі, спортивні та тренажерні зали, кегельбан, тенісні корти, майданчики для волейболу, бадмінтону, різноманітні допоміжні приміщення (сауни, душові, СПА, роздягальні, кабінети розвантаження тощо), а також об’єкти інфраструктури, що забезпечують життєдіяльність спорткомплексу (мережі дорожна, електро, водо, тепло постачання, водовідведення, пожарна безпека тощо)

З серпня 2011 року «Санаторій «Південний» провів тендери на ремонтні роботи на загальну суму 27,48 млн грн.

НГ

Просмотров: 378 | Добавил: AdvoKat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: