УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Август » 23 » Рідну школу Януковича доремонтують за 29 мільйонів. Вже без «здорового авторитету» Близнюка
13:48
Рідну школу Януковича доремонтують за 29 мільйонів. Вже без «здорового авторитету» Близнюка

Головне управління капітального будівництва Донецької облдержадміністрації 14 серпня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «ПП «В.К.П. «Постачсбувторг» на продовження реконструкції школи №34 вартістю 28,54 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

«Постачсбувторг» Вадима Аурсаліді має до кінця цього року провести загальнобудівельні роботи і існуючій та нових будівлях школи, влаштувати спортмайданчик, вентиляційну фасадну систему. Роботи фінансуються за кошти субвенції з державного бюджету.

Єнакіївську школу, яку закінчив президент Віктор Янукович, почали ремонтувати в 2011 р. Тоді підряд вартістю 28,42 млн грн. без конкурсу отримала фірма «Марморокбуд», пов’язана з сім’єю міністра регіонального розвитку будівництва і ЖКГ Анатолія Близнюка.

Директор фірми Олександр Малич тоді пояснював, що «Марморокбуд» було обрано за неконкурентною процедурою через те, що «мы очень приличная фирма, строго выполняющая свои обязательства. Мы заработали себе нормальный здоровый авторитет. Поэтому, как теперь модно говорить, без комментариев».

Зараз ця компанія участі в тендері не брала взагалі.

Нагадаємо, цього літа Віктор Янукович відвідав Єнакієве, де він народився і виріс. Водночас місто отримало субвенцію з держбюджету у розмірі 103,41 млн грн. на розвиток житлово-комнульної сфери. За ці кошти в місті придбали всесезонну конвеєрно-вакуумної машину Dulevo 5000 Evolution за 2,38 млн грн., замовили капітальний ремонт доріг на суму 17,98 млн грн. і капремонт центру дитячої та юнацької творчості за 2,25 млн грн.

НГ

Просмотров: 404 | Добавил: AdvoKat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: